NOVOST! Oddamo romantični studio apartma na kmetiji Zvonik

posted in: Uncategorized | 0

img_2003

Z aprilom smo na naši kmetiji začeli oddajati enosobni studio apartma.

 

Dolgo smo ga pripravljali in končno je nared za vaš obisk! Kot veste, se nahajamo osrčju narave in v neposredni bližini gorskih kolesarskih poti Single Trail Parka Jamnica. V apartmaju smo želeli pričarati romantično in domačno vzdušje, kot če bi prišli na počitnice k babici. Poleti boste lahko uživali ob poslušanju potoka na terasi s pogledom na gozdove, v hladnejših dneh pa si boste noge pogreli ob kaminski pečki.

Apartma ima ločeno spalnico in dodatno posteljo v dnevnem prostoru, tako da je primeren za dve osebi ali družino z dvema otrokoma. Prebudili se boste ob pogledu na Peco in ob zvoku ptic.

V kuhinji boste našli vse potrebno za pripravo preprostih obrokov. Po želji vam pripravimo košarico domačih sestavin za zajtrk (domač kruh, domača jajca, sezonska zelenjava in sadje, po želji domača salama ali marmelada, granola, ajdova moka za žgance …)

Določena živila oz. sestavine lahko kupite pri nas, večerjo pa lahko rezervirate tudi v sosednjem Ekohotelu Koroš, na bližnjih kmečkih turizmih ali se odpeljete na pico ali kaj podobnega v dolino.

 

Če želite rezervacijo, prosim pišite na info@ekokmetija-zvonik.si ali pokličite na +38640458661 (Zulejka).

img_2000-kopija

 

img_1996-kopijaimg_1995-kopijaimg_1979

img_1986 img_1983
img_1977img_1973